Voor en door professionals

Dankzij de samenwerking tussen de VSV, het IMOB en de inbreng van andere partners, word je altijd ontvangen door specialisten met heel wat praktijkervaring. Onze opleidingen richten zich naar mobiliteitsambtenaren, politie, diensten ruimtelijke ordening, studiebureaus, onderzoekers, technische diensten, medewerkers van het openbaar vervoer, wegbeheerders....

Coronaproof

Al onze opleidingen, events en infosessie zijn aangepast aan de huidige veiligheidsmaatregelen. Deelnemers worden ook steeds op de hoogte gebracht als er lastminutewijzigingen zijn.

Ook in-company opleidingen

Wist je dat al onze cursussen ook in je organisatie kunnen plaatsvinden? We stellen het programma samen op basis van een bestaande opleiding, maar passen onderwerpen, sprekers, voorbeelden en oefeningen aan de lokale context aan. Aanvragen kan via karen.foubert@vsv.be.

Dag van de Mobiliteitsprofessional

Ga aan de slag met je mobiliteitsbeleid en ruimtelijke ontwikkeling op vrijdag 22 oktober 2021. Deze keer zijn we te gast in Mechelen dat met een nieuw beleidsplan sterk wil inzetten op verdichting en open ruimte. Blijf op de hoogte via dagvandemobiliteitsprofessional.be.

Kmo-portefeuille

Het Agentschap Ondernemen heeft de VSV erkend als publiek dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor het domein Algemeen domein van de pijler Opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O105597. Info over de kmo-portefeuille.